RESTAURANT PÅ FLADBRO KRO

Vores køkkenchef, Emil von Benzon og kroens kokke, de behersker såvel det danske som franske køkken i kroens a la carte køkken. Der er ingen begrænsninger, og der hentes derfor inspiration fra hele verden. Menukortet er lille, og skiftes hyppigt.

Vores grundholdning er, at vi med friske råvarer, godt håndværk og personlig betjening, kan give jer den bedste oplevelse under jeres middag.

Vi benytter årstidens friske råvarer, gerne lokale og økologiske. Der bruges hovedsageligt danske fisk på menuen, som er de bedste på markedet og som vi selv ryger. Køkkenet bager dagligt frisk brød og laver de kager vi servere til vores gæsterne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores a la carte restaurant til en gastronomisk oplevelse.

Fantastisk!!! – Vi er kommet på Fladbro Kro igennem mange år. Kvaliteten har altid været rigtig, rigtig god, men denne gang var det absolut fantastisk!!!
Trods mange restaurant besøg på mange gode restauranter, så mindes vi ikke at have fået SÅ god mad før. I tillæg til den fantastiske mad skal også nævnes den venlige og professionelle service.
Christian – Tripadvisor