ANNULLERINGBETINGELSER

GENERELLE ANNULLERINGSBETINGELSER VED SELSKABER PÅ FALDBRO KRO
PRISER / DEPOSITUM / AFREGNING
Afbestillingsregler er gældende medmindre andet er anført i Deres bekræftelse, for selskaber, konferencer, kurser, møder, samt grupper over 9 personer. Indtil 1 måned før: Intet gebyr. Mellem 8 og 29 dage før: 25% af den bekræftede pris. Mellem 2 og 7 dage før: 50% af den bekræftede pris. Mindre end 48 timer før: 100% af den bekræftede pris. Antallet af personer kan reduceres indtil 48 timer før arrangement start, dog højst med 25%. Er arrangementet ikke endeligt aftalt og der således ikke er anført en bekræftet pris, tages der udgangspunkt i den billigste pris indenfor segmentet.
Ved selskaber opkræver vi et depositum på 5000 kr. 3 måneder for arrangementet, og disse fratrækkes den endelige afregning.

De aftalte priser er baseret på et minimum antal kuverter jfr. det aftalte arrangement og på at der serveres den samme menu til alle gæster. Priser på børn aftales individuelt med kroen, da der tages forbehold for alder og menu – vi opkræver et depositum på 5000 kr. 3 måneder for arrangementet, og disse fratrækkes den endelige afregning.