FORRETTER
Danske asparges
med radise crudité, urter og sauce mousseline
160,-
Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven
168,-
HOVEDRETTER
Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-
Sommerbuk
med friskpillede ærter, grønne asparges, spinat og vildt glace
320,-
Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-
DESSERTER
Pavlova
med jordbær og syrnet creme
148,-
Creme brulé
148,-
Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-
DEN LILLE LOKALE
3-retters menu
445,-
Danske asparges
med radise crudité, urter og sauce mousseline
Sommerbuk
med friskpillede ærter, grønne asparges, spinat og vildt glace
Pavlova
med jordbær og syrnet creme
Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-
DEN STORE LOKALE
5-retters menu
595,-
Danske asparges
med radise crudité, urter og sauce mousseline
Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven
Sommerbuk
med friskpillede ærter, grønne asparges, spinat og vildt glace
(4 ret – vælg imellem)
Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt
eller