FORRETTER
(Tilbydes fredag)
Hvid fisk fra Thyborøn
med jordskokker, urter og hummersauce
160,-
Carpaccio
med pesto, kapers og Vesterhavsost
168,-
HOVEDRETTER
Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-
Dådyr fra Fladbro Skov
med bær, svampe, pommes fondant og vildtsauce
320,-
Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-
DESSERTER
Tarte Tatin
med iscreme og blomster
148,-
Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-
DEN LILLE LOKALE
(Tilbydes fredag – lørdag)
3-retters menu
445,-
Hvid fisk fra Thyborøn
med jordskokker, urter og hummersauce
Dådyr fra Fladbro Skov
med bær, svampe, pommes fondant og vildtsauce
Tarte Tatin
med iscreme og blomster
Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-
DEN STORE LOKALE
(Tilbydes fredag – lørdag)
5-retters menu
595,-
Hvid fisk fra Thyborøn
med jordskokker, urter og hummersauce
Carpaccio
med pesto, kapers og Vesterhavsost
Dådyr fra Fladbro Skov
med bær, svampe, pommes fondant og vildtsauce
(4 ret – vælg imellem)
Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt
eller