AFTENMENU – A LA CARTE

Fra den 1/6

BOOK BORD

FORRETTER

(Tilbydes torsdag – fredag)

Nye kartofler med luftig rygeostecreme
hertil syltede grønne tomater, grønt, skagensskinke crumble & urter
160,-

Kammusling med hvide asparges
hertil skum på asparges, syltede sennepskorn,
og vilde urter
168,-

HOVEDRETTER

Wagyu
med majs, pommes frites og sauce bearnaise
488,-

Unghane
med bagt skalotteløg, gulerodspuré, årstidens grønt,
nye kartofler og blancet sauce
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Rabarber
med syltede grønne jordbær,
rabarber sorbet og crumble
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

168,-

DEN LILLE LOKALE

(Tilbydes torsdag – lørdag)

3-retters menu
445,-

Nye kartofler med luftig rygeostecreme
hertil syltede grønne tomater, grønt, skagensskinke crumble & urter

Unghane
med bagt skalotteløg, gulerodspuré, årstidens grønt,
nye kartofler og blancet sauce

Rabarber
med syltede grønne jordbær,
rabarber sorbet og crumble

Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

(Tilbydes torsdag – lørdag)

5-retters menu
595,-

Nye kartofler med luftig rygeostecreme
hertil syltede grønne tomater, grønt, skagensskinke crumble & urter

Kammusling med hvide asparges
hertil skum på asparges, syltede sennepskorn,
og vilde urter

Unghane
med bagt skalotteløg, gulerodspuré, årstidens grønt,
nye kartofler og blancet sauce

(4 ret – vælg imellem)

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

eller

Hyldeblomstmousse
med hvid chokoladecreme, æble/rabarber gel
og marengs

Rabarber
med syltede grønne jordbær,
rabarber sorbet og crumble

Vinmenu 575,-
Vin smage menu 475,-
Saftmenu 475,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-