FORRETTER
(Tilbydes torsdag – fredag)
Nye kartofler med luftig rygeostecreme
hertil syltede grønne tomater, grønt, skagensskinke crumble & urter
160,-
Kammusling med hvide asparges
hertil skum på asparges, syltede sennepskorn,
og vilde urter
168,-
HOVEDRETTER
Wagyu
med majs, pommes frites og sauce bearnaise
488,-
Unghane
med bagt skalotteløg, gulerodspuré, årstidens grønt,
nye kartofler og blancet sauce
320,-
Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-
DESSERTER
Rabarber
med syltede grønne jordbær,
rabarber sorbet og crumble
148,-
Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-
DEN LILLE LOKALE
(Tilbydes torsdag – lørdag)
3-retters menu
445,-
Nye kartofler med luftig rygeostecreme
hertil syltede grønne tomater, grønt, skagensskinke crumble & urter
Unghane
med bagt skalotteløg, gulerodspuré, årstidens grønt,
nye kartofler og blancet sauce
Rabarber
med syltede grønne jordbær,
rabarber sorbet og crumble
Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-
DEN STORE LOKALE
(Tilbydes torsdag – lørdag)
5-retters menu
595,-
Nye kartofler med luftig rygeostecreme
hertil syltede grønne tomater, grønt, skagensskinke crumble & urter
Kammusling med hvide asparges
hertil skum på asparges, syltede sennepskorn,
og vilde urter
Unghane
med bagt skalotteløg, gulerodspuré, årstidens grønt,
nye kartofler og blancet sauce
(4 ret – vælg imellem)
Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
eller