AFTENMENU – A LA CARTE

Fra den 8/9

BOOK BORD

FORRETTER

(Tilbydes fredag)

Hvid fisk fra Thyborøn
med jordskokker, urter og hummersauce
160,-

Carpaccio
med pesto, kapers og Vesterhavsost
168,-

HOVEDRETTER

Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-

Dådyr fra Fladbro Skov
med bær, svampe, pommes fondant og vildtsauce
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Tarte Tatin
med iscreme og blomster
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

168,-

DEN LILLE LOKALE

(Tilbydes fredag – lørdag)

3-retters menu
445,-

Hvid fisk fra Thyborøn
med jordskokker, urter og hummersauce

Dådyr fra Fladbro Skov
med bær, svampe, pommes fondant og vildtsauce

 Tarte Tatin
med iscreme og blomster

Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

(Tilbydes fredag – lørdag)

5-retters menu
595,-

Hvid fisk fra Thyborøn
med jordskokker, urter og hummersauce

Carpaccio
med pesto, kapers og Vesterhavsost

Dådyr fra Fladbro Skov
med bær, svampe, pommes fondant og vildtsauce

(4 ret – vælg imellem)

Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt

eller

Panna cotta
med blomme granité

 Tarte Tatin
med iscreme og blomster

Vinmenu 575,-
Vin smage menu 475,-
Saftmenu 475,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-