FORRETTER
Hjemmerøget laks
med mango-pæresalsa, spæde urter & blomster
178,-
Confiteret kammusling
i brunet smør med æble, tuilles & cremet sauce
160,-
HOVEDRETTER
Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-
Langtidsstegt oksefilet
med grillede forårsgrønt & egen sauce
320,-
Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-
Veganer Wellington
Svampe – Selleri – Butterdej
320,-
DESSERTER
Chokolade Gateau Marcel
med hindbær-is
148,-
5 oste fra Arla Unika
Sprødt – Sødt
198,-
Tarte Tatin
med vanilje is
148,-
DEN LILLE LOKALE
3-retters menu
465,-
Hjemmerøget laks
med mango-pæresalsa, spæde urter & blomster
Langtidsstegt oksefilet
med grillede forårsgrønt & egen sauce
Chokolade Gateau Marcel
med hindbær-is
Tilkøb:
3 oste fra Arla Unika med sprødt & sødt
149,-
Drikkevaremenu
Vin & saft
365,-
Den komplette oplevelse
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt
998,-
DEN STORE LOKALE
5-retters menu
625,-
Hjemmerøget laks
med mango-pæresalsa, spæde urter & blomster
Confiteret kammusling
i brunet smør med æble, tuilles & cremet sauce
Langtidsstegt oksefilet
med grillede forårsgrønt & egen sauce
Mælkebøtte-granité
med skovsyre
Chokolade Gateau Marcel
med hindbær-is
Tilkøb:
3 oste fra Arla Unika med sprødt & sødt
149,-
Drikkevaremenu
vin & saft
495,-
Den komplette oplevelse
bobler, menu med vine, kaffe & sødt
1295,-
Lørdag tilbydes kun 3 & 5 retter menu.
Restaurant lukker onsdag & torsdag kl. 22 – fredag & lørdag kl. 23

Fladbro kro – Aftenmenu – A la carte – Restaurant – Middag – Menu – Åbningstider – Torsdag – Fredag – Lørdag – 3 retters menu- 5 retters menu – Gourmetrestaurant – Lokale råvare – Spealiteter – Sæson menu – Take out – Forret – Hovedret – Dessert – Restaurant i Randers