AFTENMENU – A LA CARTE

TILBYDES TORSDAG – LØRDAG

BOOK BORD

FORRETTER

Hvid fisk fra Thyborøn
med rogn, gulerod, purløg og sauce blanquette
160,-

Rødbede
med broken gel på rødbede, crudité, ricotta ost, solsikkekerne og estragon
168,-

HOVEDRETTER

Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-

Langtidsstegt kalvefilet
med grillet porre, bagt løgskaller med grøn olie, pure på gulerod og kalvesauce
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Blodappelsin
med jordskokke mousse og lakrids is
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-

DEN LILLE LOKALE

3-retters menu
445,-

Hvid fisk fra Thyborøn
med rogn, gulerod, purløg og sauce blanquette

Langtidsstegt kalvefilet
med grillet porre, bagt løgskaller med grøn olie, pure på gulerod og kalvesauce

Blodappelsin
med jordskokke mousse og lakrids is

Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

5-retters menu
595,-

Hvid fisk fra Thyborøn
med rogn, gulerod, purløg og sauce blanquette

Rødbede
med broken gel på rødbede, crudité, ricotta ost, solsikkekerne og estragon

Langtidsstegt kalvefilet
med grillet porre, bagt løgskaller med grøn olie, pure på gulerod og kalvesauce

(4 ret – vælg imellem)

Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt

eller

Creme brulé

Blodappelsin
med jordskokke mousse og lakrids is

Vinmenu 575,-
Vin smage menu 475,-
Saftmenu 475,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-