AFTENMENU – A LA CARTE

Fra den 4/11

BOOK BORD

FORRETTER

Dagens snack
3 slags
135,-

Tempereret hvid fisk fra Thyborøn
med ravioli og æble
160,-

Terrin af andelår
med foie gras og bær
168,-

HOVEDRETTER

200g Wagyu højrebsbøf fra Anna og Jacob
med vintergrønt, pommes frites og sauce bearnaise
750,-

Ribeye
med majs, pommes frites og sauce bearnaise
388,-

Oksemørbrad og Wagyu fra Anne og Jacob
med vintergrønt og Wagyusauce
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Hvid chokolademousse
med kirsebær, saltet karamel og
sprøde tuille
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

168,-

DEN LILLE LOKALE

3-retters menu
445,-

Tempereret hvid fisk fra Thyborøn
med ravioli og æble

Oksemørbrad og Wagyu fra Anne og Jacob
med vintergrønt og Wagyusauce

Hvid chokolademousse
med kirsebær, saltet karamel og
sprøde tuille.

Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

5-retters menu
595,-

Tempereret hvid fisk fra Thyborøn
med ravioli og æble

Terrin af andelår
med foie gras og bær

Oksemørbrad og Wagyu fra Anne og Jacob
med vintergrønt og Wagyusauce

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

Hvid chokolademousse
med kirsebær, saltet karamel og
sprøde tuille.

Vinmenu 575,-
Vin smage menu 475,-
Saftmenu 475,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-