AFTENMENU – A LA CARTE

Fra den 1/8 – 5/10

(Gastro Week menu fra den 9/10 – 26/10)

FORRETTER

Hvid fisk
med variation af tomat og fermentret løg
160,-

Stegte svampe
på stegt brioche med svampe á la creme og urter
168,-

HOVEDRETTER

Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-

Trøffelfarseret unghane
med sommergrønt og sauce på fermenteret hvide asparges
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Hindbær med hvid chokolade,
hertil is på lakrids og tuile på tyrkisk peber
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-

Creme brulé
148,-

DEN LILLE LOKALE

3-retters menu
445,-

Hvid fisk
med variation af tomat og fermentret løg

Trøffelfarseret unghane
med sommergrønt og sauce på fermenteret hvide asparges

Chokolade cremeux
med bagte rabarber og sorbet på krystalliseret hvid chokolade

Drikkevarer menu / vin & saft 365,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

5-retters menu
595,-

Hvid fisk
med variation af tomat og fermentret løg

Stegte svampe
på stegt brioche med svampe á la creme og urter

Trøffelfarseret unghane
med sommergrønt og sauce på fermenteret hvide asparges

(4 ret – vælg imellem)

Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt

eller

Skovmærke sorbet

Hindbær med hvid chokolade,
hertil is på lakrids og tuile på tyrkisk peber

Drikkevarer menu / vin & saft 575,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-