FORRETTER
Hvid fisk fra Thyborøn
med rogn, gulerod, purløg og sauce blanquette
160,-
Rødbede
med broken gel på rødbede, crudité, ricotta ost, solsikkekerne og estragon
168,-
HOVEDRETTER
Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-
Langtidsstegt kalvefilet
med grillet porre, bagt løgskaller med grøn olie, pure på gulerod og kalvesauce
320,-
Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-
DESSERTER
Blodappelsin
med jordskokke mousse og lakrids is
148,-
Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-
DEN LILLE LOKALE
3-retters menu
445,-
Hvid fisk fra Thyborøn
med rogn, gulerod, purløg og sauce blanquette
Langtidsstegt kalvefilet
med grillet porre, bagt løgskaller med grøn olie, pure på gulerod og kalvesauce
Blodappelsin
med jordskokke mousse og lakrids is
Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-
DEN STORE LOKALE
5-retters menu
595,-
Hvid fisk fra Thyborøn
med rogn, gulerod, purløg og sauce blanquette
Rødbede
med broken gel på rødbede, crudité, ricotta ost, solsikkekerne og estragon
Langtidsstegt kalvefilet
med grillet porre, bagt løgskaller med grøn olie, pure på gulerod og kalvesauce
(4 ret – vælg imellem)
Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt
eller