AFTENMENU – A LA CARTE

Fra den 30/5

BOOK BORD

FORRETTER

Danske asparges
med radise crudité, urter og sauce mousseline
160,-

Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven
168,-

HOVEDRETTER

Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-

Sommerbuk
med friskpillede ærter, grønne asparges, spinat og vildt glace
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Pavlova
med jordbær og syrnet creme
148,-

Creme brulé
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-

DEN LILLE LOKALE

3-retters menu
445,-

Danske asparges
med radise crudité, urter og sauce mousseline

Sommerbuk
med friskpillede ærter, grønne asparges, spinat og vildt glace

Pavlova
med jordbær og syrnet creme

Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

5-retters menu
595,-

Danske asparges
med radise crudité, urter og sauce mousseline

Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven

Sommerbuk
med friskpillede ærter, grønne asparges, spinat og vildt glace

(4 ret – vælg imellem)

Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt

eller

Skovmærke sorbet

Pavlova
med jordbær og syrnet creme

Vinmenu 575,-
Vin smage menu 475,-
Saftmenu 475,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-