MØDE PÅ FLADBRO KRO

Vi holder ofte møder på Fladbro kro og det gør vi pga. den meget personlige service, dejlige mad og den gode beliggenhed. Det er vigtigt for os at alting spiller under et møde og det gør det. Alting bliver løst til stor tilfredshed og vi går altid derfra med en forkælet fornemmelse. Vi kan varmt anbefale Fladbro kro og dets personale.
Ulla, Astra Zeneca

Skal du holde møde? Fladbro Kro tilbyder mødelokaler i udkanten af Randers. Vi har inspirerende og hyggelige lokaler, hvor tussen virker, kaffen er varm og betjeningen er personlig og professionel.

Vi har mødelokaler fra 2 til 200 personer, og tilbyder flere typer af mødepakker – plus mulighed for at skræddersy dit helt eget møde.

Hos Fladbro Kro er kvaliteten tårnhøj og vi tilbyder altid faste lave priser på vores mødepakker. Der er fuld fokus på kvaliteten, og vi gør vores yderste for at I kan koncentrere jer om at holde møde, mens vi klarer det praktiske.

Fladbro Kro ligger hyggelig placeret i Fladbro skov – kun 5 km fra Randers. Det er nemt og hurtigt at finde os, kun 10 minutter fra motorvej E45. Med kroens placering vi har mulighed for at tilbyde til teambuilding, spadsereture o. lign. i forbindelse med mødet.

Vi tilbyder derudover gratis parkeringspladser og mulighed for overnatning.

SE VORES MØDEPKAKKER HER