WINEMAKERS DINNER PÅ FLADBRO KRO

ARRANGEMENTET ER AFLYST, NY DATO KOMMER SNAREST.

Den 24. marts 2023 kl. 18:00

PRIS KR. 895,- PR PERSON

(købte billetter kan ikke ændres eller annulleres)

Kom og nyd en fantastisk aften, med bobler & snack efterfulgt af en 4-retters middag med 7 tilpassede vine fra vinhuset Pardon & Fils. Pedersbæk Vin og Gastronomi får besøg vinavler Jean Marc Pardon – begge vil være til stede på kroen og det er muligt at høre lidt om vinproduktion og markerne i området i Frankrig.

Winemakers dinner er en uformel vinsmagning med en nøje udvalgt menu.

VINHUSET PARDON & FILS

Pardon-familien startede vinhuset tilbage i 1820, og det drives i dag af brødrene Jean-Marc og Eric Pardon.

Familien Pardon filosofi er “Man skal være ydmyg og lidenskabelig for at arbejde med vinstokke og vin, tiden udfolder sig i sit eget tempo og at bringe hvert projekt til en vellykket afslutning kræver mange års hårdt arbejde”. Der involverer observation og nøje overvejede handlinger, som gør det muligt at styre deres vingård på en bæredygtig måde, for at fremstille fine vin, der er elegante og autentisk og typisk for hver områdes særpræg.

Bevis for dette er, at Pardon-ejendommen i dag har vinstokke, der er over 80 år gamle, endda nogle over hundrede år, der den dag i dag producerer små, koncentrerede fliser af druer, til at producere deres bedste vine, der meget ofte vinder priser i de mest prestigefyldte vin konkurrencer både i Frankrig og internationalt.

Med kun to druesort og marker over hele området, tilbyder Pardon en mangfoldighed af smag og fornemmelser. Der er noget for enhver smag, lige fra den frugtagtig, smidige vin til mere fyldige, stærkere og struktureret vine.

MENU & VINE

VELKOMST
Snack
-Cremant de Bourgogne blanc/rosé brut

FORRET
Hvid fisk fra Thyborøn
-Ch. Tournon Mâcon Village blanc

Jomfruhummer fra Thyborøn med urter
– Cuvée Pardon Rosé 100% Gamy

HOVEDRET
Cog au vin med årstiden grønt
-Julienas “Les Mouilles”
-Fleurie Domaine Pardon

OST
Arla Unika oste
-Moulin A Vent “Domaine du Dime”
-Morgon Côte du Py 

KAFFE/THE & SØDT

KØB BILLETTER TIL WINEMAKERS DINNER HER