MARTS – APRIL – MAJ – JUNI
Forretter
Røget laks med mango/pære, urter & syrnet creme
Stenbiderrogn med rødløg, friskost og sprødt
Asparges, skagenskinke & hollandaise
Hovedretter
Langtidsstegt nakkefilet af gris med kål, peberrod og selleri
Dansk lam med porre, svampe & lammesky
Kalveculotte med forårsløg, pommes Anna & ægtesauce
Desserter/Ost
Rabarberkompot med hvid chokolade og fløde is
Bagt ananas med kokos-ananassorbet
Mazerinkage med syltede bær & is
Udvalg af danske Unika oste med sødt & sprødt
JULI – AUGUST – SEPTEMBER – OKTOBER
Forretter
Tatar af okse, tomat, kartoffel og sennep
Tapas med rejer, fisk og kød
tempereret laks med fennikel og agurk
Hovedretter
Sødam kylling med selleri, forårsløg og skysauce
Kalveculotte med pommes Anna & portvinssauce
Oksesteg og rillette med svampe og rødvinssauce
Desserter/Ost
Jordbær med “kammerjunker” & vaniljeis
Creme Bruleé med bær & sorbet
Udvalg af danske Unika oste med sødt & sprødt
NOVEMBER – DECEMBER – JANUAR – FEBRUAR
Forretter
Svampesuppe med tempereret fisk & jordskok
Braiserede kæber med bær og svampe
Carpaccio af kalv med urter, parmesan & kapers
Hovedretter
Dyrevildt med svampe, bær & sauce
Andebryst med rosenkål, kartoffel & andesauce
Okse spidsbryst med bagte rodfrugter og græskar
Desserter
Dansk æblekompot med “smørkage” & vaniljeis
Chokoladekage med marenges & sorbet
Luftig yoghurt med citron & mandler