GOURMETBUFFET
Hjemmerøget laks med mango-pære og urter
Carpaccio af kalv med basilikum & dansk ost
Skagensskinke med frise, nødder og urter.
Farseret unghanelår med syltede rodfrugter og stegesky.
Kalveculotte med egen sauce og spæde grøntsager
Udvalg af oste med sødt og sprødt
“Rødgrød” som trifli – makroner – vanilje.
Lækkert langtidshævet brød og økologisk smør
Pris pr. person v / min. 20 voksne kuverter kr. 438,-
Tilkøb / pris pr. person
Vildt pate med nødder & sennepssyltede pickles
kr. 25,-
Jomfruhummerterrin
kr. 30,-
Røget andebryst med mayo, tyttebær og purløg
kr. 30,-
Gratineret fisk, gammel kry og dild
kr. 30,-
Mørbrad af gris med svampesauce
kr. 45,-
Dessertbuffet med kage, mousse, frugt & is
kr. 55,-
