AFTENMENU – A LA CARTE

Fra den 11/4

BOOK BORD

FORRETTER

Hvide asparges
med radise crudité, mizuna og sauce mousseline
160,-

Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven
168,-

HOVEDRETTER

Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-

Oksefilet
med forårsløg i miz0, ramsløgs pesto og høvlet dådyr hjerte
320,-

Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-

DESSERTER

Chokolade cremeux
med bagte rabarber og sorbet på krystalliseret hvid chokolade
148,-

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-

DEN LILLE LOKALE

3-retters menu
445,-

Hvide asparges
med radise crudité, mizuna og sauce mousseline

Oksefilet
med forårsløg i miz0, ramsløgs pesto og høvlet dådyr hjerte

Chokolade cremeux
med bagte rabarber og sorbet på krystalliseret hvid chokolade

Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-

DEN STORE LOKALE

5-retters menu
595,-

Hvide asparges
med radise crudité, mizuna og sauce mousseline

Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven

Oksefilet
med forårsløg i miz0, ramsløgs pesto og høvlet dådyr hjerte

(4 ret – vælg imellem)

Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt

eller

Sorbet med avec

Chokolade cremeux
med bagte rabarber og sorbet på krystalliseret hvid chokolade

Vinmenu 575,-
Vin smage menu 475,-
Saftmenu 475,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1255,-