FORRETTER
Hvide asparges
med radise crudité, skt. hansurt og sauce mousseline
160,-
Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven
168,-
HOVEDRETTER
Ribeye
med årstidens grønt, pommes frites og sauce bearnaise
488,-
Oksefilet
med forårsløg i miz0, ramsløg og høvlet dådyr hjerte
320,-
Dagens fisk – spørg tjeneren
med årstidens grønt
340,-
DESSERTER
Chokolade cremeux
med bagte rabarber og sorbet på krystalliseret hvid chokolade
148,-
Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt
168,-
DEN LILLE LOKALE
3-retters menu
445,-
Hvide asparges
med radise crudité, skt. hansurt og sauce mousseline
Oksefilet
med forårsløg i miz0, ramsløgs og høvlet dådyr hjerte
Chokolade cremeux
med bagte rabarber og sorbet på krystalliseret hvid chokolade
Vinmenu 365,-
Vin smage menu 265,-
Saftmenu 265,-
Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 948,-
DEN STORE LOKALE
5-retters menu
595,-
Hvide asparges
med radise crudité, skt. hansurt og sauce mousseline
Kammusling
med ristede nødder, fermenteret kål og urter fra haven
Oksefilet
med forårsløg i miz0, ramsløg og høvlet dådyr hjerte
(4 ret – vælg imellem)
Oste fra Arla Unika
med sødt og sprødt
eller