Fra den 13/10 – 30/10 afholdes Gastroweek, bestil bord på Gastroweek.dk

Se vores november/december længere nede på siden

MENU

Rimmet fisk
med syltet pære, syrnet fløde og hasselnødder

Ragout af kalv
med kartoffelpure, friske æbler og syltede løg

Mørk chokolade mousse
med jordskokke is og chips

AFTENMENU – A LA CARTE
fra den 4/11

FORRETTER

Dagens snack
3 slags
125,-

Rimmet torsk
med syrnet fløde, stikkelsbær og dild.
160,-

Terrin af andelår
med foie gras, trøffel og blomme.
160,-

HOVEDRETTER

Cote de beouf, stegt på ben
med bearnaisesauce, pommes frites og salat.
358,-

Kalvemørbrad
med grønt fra rixgården, urtesauce og sylt.
325,-

DESSERTER

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

160,-

Hvid chokolademousse
med syltede kirsebær, saltet karamel og
sprøde havretuille.
140,-

DEN LILLE LOKALE

3-retters menu
425,-

Rimmet torsk
med syrnet fløde, stikkelsbær og dild.

Kalvemørbrad
med grønt fra rixgården, urtesauce og sylt.

Hvid chokolademousse
med syltede kirsebær, saltet karamel og
sprøde havretuille.


Vinmenu 350,-

Vin smage menu 250,-
Saftmenu 200,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 858,-

DEN STORE LOKALE

5-retters menu
595,-

Rimmet torsk
med syrnet fløde, stikkelsbær og dild.

Terrin af andelår
med foie gras, trøffel og blomme.

Kalvemørbrad
med grønt fra rixgården, urtesauce og sylt.

Oste fra Arla Unika
med sødt & sprødt

Hvid chokolademousse
med syltede kirsebær, saltet karamel og
sprøde havretuille.


Vinmenu 550,-
Vin smage menu 450,-
Saftmenu 350,-

Bobler, menu med vine, kaffe & sødt 1195,-