JONNA & EVAN

I januar 1997, overtager værtsparret Jonna Hvas og Evan Pedersen Fladbro Kro. Deres første bekendtskab med hotel og restaurantionbranchen er “Hotel- og Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg, som de drev i fire år med stor succes.

Den egentlige plan var, at Evan som fiskersøn fra Thyborøn, skulle gå i sin fars fodspor som Vesterhavfisker. Det blev da også til nogle år på havet, inden Evan beslutter sig for at udleve sin drøm: at uddanne sig til kok og gøre sin store interesse for gastronomi til sit levebrød!

I 1991 får Jonna sin eksamen som molekylær biolog og parret vælger at søge nye udforinger i Australien. Her får Jonna et forsker job, hvor hun tager sin Ph.D. grad. Imens arbejdede Evan som kok på “Miettas” – en af Australiens mest anerkendte franske restauranter.

Da turen igen går til Danmark i 1996 med 2 små børn, skal drømmen om at drive en kro virkeliggøres og Fladbro Kro bliver, året efter, rammen for deres deres familie og arbejde. Kroen er stadig rammen om arbejde og familieliv, nu med store børn og børnebørn og hver dag nydes i skønne, grønne omgivelser sammen med gode medarbejdere og glade gæster.