EMIL VON BENZON

Efter en vagt som opvasker på et afbud for 13 år siden, tikkede en mail ind med en ansøgning. Den dengang purunge, 18-årige Emil von Benzon ønskede at komme i lære som kok på Fladbro Kro – og han var kommet for at blive.

For efter at han som ny udlært havde været ude i branchen i nogle år, både i Frankrig, København og i Aarhus, vendte han tilbage til Fladbro – nu som køkkenchef. I dag styrer han vores køkken og er arkitekten bag den mad, vi serverer for vores gæster.

Hans faglige filosofi går ud på at bruge årstidens simple råvare. Og de må meget gerne være lokale eller hentet af ham selv ude i den omkringliggende natur. Netop naturen ved Fladbro, både skoven, engene og åen, besøger han jævnligt, hvor han finder alverdens urter, hyldeblomster og spiselige svampe.

I hans fritid løber han dagligt langs åen og ville, efter eget udsagn, have været professionel løber, hvis ikke han blev kok!

Køkkenchef Emil von Benzon