VELKOMMEN
TIL
FLADBRO KRO

 – EN OASE I DET GRØNNE –

SE RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER HER

VI TILBYDER

MORS DAG BRUNCH INKL. 1 GL. BOBLER
DEN 12 MAJ

BOOK BORD HER

MORS DAG FROKOST / 2-RETTER
DEN 12 MAJ

BOOK BORD HER

FARSDAG
DEN 5 JUNI

SE MENU OG BOOK BORD HER

SMAGENS TIME
DEN 4 OKTOBER

SE INFO PÅ SMAGENSTIME.ORG

SOMMERFERIELUKKET I RESTURANTEN I UGE 28 + 29 + 30

(der er åbent for værelsesbooking)

HVEM ER VI

Tæt på byen og helt ude i skoven ligger Fladbro Kro.
Nørreå flyder forbi skovbrynet i det samme rolige tempo, som den altid har gjort. Fladbro Skov spejler mange af sine træer, grene og blade i åen og rummer flere stier, der leder turen rundt i skoven og ned til åen.
På den anden side af åen, over broen, finder man Fladbro Kro – placeret flot i et af Randers mest naturskønne områder.

Afslappet atmosfære
Kroen er indrettet hyggeligt og stemningsfuldt med lyse og flotte lokaler til selskaber og krostuen emmer af krostemning.

Gastronomi og smagsoplevelser
Vi udvælger med stor omhu vores leverandører og prioritere lokale råvarer højt. Vi benytter flere lokale grøntsagsavlere og hver onsdag bliver vores Arla Unika ostelager fyldt op.

På Fladbro Kro er fisken også altid frisk – den kommer direkte fra fiskeauktionen i Thyborøn eller andre nøje udvalgte auktioner. Mens vi forbereder fiskene og tænder op i rygeovnen, bugner vores køleskab
med koldhævet brød, som sættes i ovnen i god tid inden vores gæster ankommer.

Kødet kommer bl.a. fra Randers frilandskød og er naturligvis krogmodnet gennem længere tid. Det kød, der ikke bruges i restauranten anvendes til pølser med tomat, paprika, chili eller ramsløg og hele peberkorn.
I sæsonen er der altid plukket friske krydderurter i køkkenhaven og vi sanker selv birkesaft, hyld og skovsyre i foråret.

Vin i særklasse
Alt er nøje udvalgt så vinoplevelsen supplere gastronomien.

Vi importerer selv vin fra Alsace – vinhuset Bernard Humbrecht leverer meget af vores vin, og de besøger selv kroen til den populære winemakersdinner, hvor de præsenterer deres høst.
Derudover kommer vores vin fra lokale vinhandlere, som vi samarbejder tæt med, for at kunne leverer den optimale oplevelse til vores gæster.

Mange af vores tilbagevendende gæster vil også vide, at vi selv laver whisky samt snaps på bl.a. sødskærm og skovmærke. En andet af kroen gode samarbejdspartnere er Brænderiet Enghaven,
som leverer rom, frugtvine, æblemost, whisky og vores helt egen Fladbro Gin som indeholder urter fra området omkring kroen.

På gensyn og velkommen til gode gastronomiske madoplevelser på Fladbro Kro.

Mad ud af huset fra Fladbro kro

VELKOMMEN
TIL
FLADBRO KRO

 – EN OASE I DET GRØNNE –

ÅBNINGSTIDER

VI TILBYDER

MORS DAG BRUNCH INKL. 1 GL. BOBLER
DEN 12 MAJ

BOOK BORD HER

MORS DAG FROKOST / 2-RETTER
DEN 12 MAJ

BOOK BORD HER

FARSDAG
DEN 5 JUNI

SE MENU OG BOOK BORD HER

SMAGENS TIME
DEN 4 OKTOBER

SE INFO PÅ SMAGENSTIME.ORG

HVEM ER VI

Tæt på byen og helt ude i skoven ligger Fladbro Kro.
Nørreå flyder forbi skovbrynet i det samme rolige tempo, som den altid har gjort. Fladbro Skov spejler mange af sine træer, grene og blade i åen og rummer flere stier, der leder turen rundt i skoven og ned til åen.
På den anden side af åen, over broen, finder man Fladbro Kro – placeret flot i et af Randers mest naturskønne områder.

Afslappet atmosfære
Kroen er indrettet hyggeligt og stemningsfuldt med lyse og flotte lokaler til selskaber og krostuen emmer af krostemning.

Gastronomi og smagsoplevelser
Vi udvælger med stor omhu vores leverandører og prioritere lokale råvarer højt. Vi benytter flere lokale grøntsagsavlere og hver onsdag bliver vores Arla Unika ostelager fyldt op.

På Fladbro Kro er fisken også altid frisk – den kommer direkte fra fiskeauktionen i Thyborøn eller andre nøje udvalgte auktioner. Mens vi forbereder fiskene og tænder op i rygeovnen, bugner vores køleskab
med koldhævet brød, som sættes i ovnen i god tid inden vores gæster ankommer.

Kødet kommer bl.a. fra Randers frilandskød og er naturligvis krogmodnet gennem længere tid. Det kød, der ikke bruges i restauranten anvendes til pølser med tomat, paprika, chili eller ramsløg og hele peberkorn.
I sæsonen er der altid plukket friske krydderurter i køkkenhaven og vi sanker selv birkesaft, hyld og skovsyre i foråret.

Vin i særklasse
Alt er nøje udvalgt så vinoplevelsen supplere gastronomien.

Vi importerer selv vin fra Alsace – vinhuset Bernard Humbrecht leverer meget af vores vin, og de besøger selv kroen til den populære winemakersdinner, hvor de præsenterer deres høst.
Derudover kommer vores vin fra lokale vinhandlere, som vi samarbejder tæt med, for at kunne leverer den optimale oplevelse til vores gæster.

Mange af vores tilbagevendende gæster vil også vide, at vi selv laver whisky samt snaps på bl.a. sødskærm og skovmærke. En andet af kroen gode samarbejdspartnere er Brænderiet Enghaven,
som leverer rom, frugtvine, æblemost, whisky og vores helt egen Fladbro Gin som indeholder urter fra området omkring kroen.

På gensyn og velkommen til gode gastronomiske madoplevelser på Fladbro Kro.

Mad ud af huset fra Fladbro kro

VELKOMMEN
TIL
FLADBRO KRO

 – EN OASE I DET GRØNNE –

ÅBNINGSTIDER
BOOK VÆRELSE

VI TILBYDER

MORS DAG BRUNCH INKL. 1 GL. BOBLER
DEN 12 MAJ

BOOK BORD HER

MORS DAG FROKOST / 2-RETTER
DEN 12 MAJ

BOOK BORD HER

FARSDAG
DEN 5 JUNI

SE MENU OG BOOK BORD HER

SMAGENS TIME
DEN 4 OKTOBER

SE INFO PÅ SMAGENSTIME.ORG