MARTS


 Fredag d. 16. marts kl. 18.30
 Dansk frugtvin med Cold Hand Winery på Fladbro kro

Vi starter med boblende frugter og snacks.
Jens fra Cold Hand Winery vil med sin store passion, humor og erfaring inden for dansk frugtvin, guide os i smagningen der krydderes med historier, fra sin dagligdag på Cold Hand Winery.
Vi komponerer en 5 retters menu hertil
Pris pr. person. Kr. 895,-

Den internationale gastronomiske event ”Good France”
d. 21. marts kl. 18.30

Vi servere Franske bobler og snaks.

Dernæst en lækker fransk inspireret 4 retters Menu med matchende franske vine

Pris pr person kr. 795,-

Bestilles på
mail@fladbrokro.dk / 86 42 02 10


 Påskefrokost fra d. 29 til d. 2. april fra kl.12

Buffet med kolde og lune retter: kr. 298,-


Bestilles på mail@fladbrokro.dk eller tlf: 86420210

APRIL

 

 


 Den søde konfirmationstid

MAJ


 

________________________________________________________________________________________________________

Grill Tid