GOURMETBUFFET

(min. 20 voksen kuverter)

Hjemmerøget laks med mango-pære og urter

Carpaccio af kalv med basilikum & dansk ost

Skagensskinke med frise, nødder og urter.

Farseret unghanelår med syltede rodfrugter og stegesky.

Kalveculotte med egen sauce og spæde grøntsager

Udvalg af oste med sødt og sprødt

“Rødgrød” som trifli – makroner – vanilie.

Lækkert langtidshævet brød og øko smør

Pris pr. person kr. 438,-


Tilvalg

Vildt pate med nødder & sennepssyltede pickles

kr. 25,-

Jomfruhummerterrin

kr. 30,-

Røget andebryst med mayo, tyttebær og purløg

kr. 30,-

Gratineret fisk, gammel kry og dild

kr. 30,-

Mørbrad af gris med svampesauce

kr. 45,-

Dessertbuffet med kage, mousse, frugt & is

kr. 55,-

Festarrangement

Husets velkomstdrink & snacks, Gourmetbuffet med udsøgt vinmenu, hvid-, rød- og dessertvin ad libitum under middagen, samt kaffe og sødt.

Pr. person kr. 750,-

Frokostarrangement med ovenstående fra kl. 12.00 til kl. 17.00

pr. person kr. 695,-