MARTS – APRIL – MAJ – JUNI

Forretter

Røget laks med mango/pære, urter & syrnet creme

Stenbiderrogn med rødløg, friskost og sprødt

Asparges, skagenskinke & hollandaise

Hovedretter

Langtidsstegt nakkefilet af gris med kål, peberrod og selleri

Dansk lam med porre, svampe & lammesky

Kalveculotte med forårsløg, pommes Anna & ægtesauce

Desserter/Ost

Rabarberkompot med hvid chokolade og fløde is

Bagt ananas med kokos-ananassorbet

Mazerinkage med syltede bær & is

Udvalg af danske Unika oste med sødt & sprødt

JULI – AUGUST – SEPTEMBER – OKTOBER

Forretter

Tatar af okse, tomat, kartoffel og sennep

Tapas med rejer, fisk og kød

tempereret laks med fennikel og agurk

Hovedretter

Sødam kylling med selleri, forårsløg og skysauce

Kalveculotte med pommes Anna & portvinssauce

Oksesteg og rillette med svampe og rødvinssauce

Desserter/Ost

Jordbær med “kammerjunker” & vaniljeis

Creme Bruleé med bær & sorbet

Udvalg af danske Unika oste med sødt & sprødt

NOVEMBER – DECEMBER – JANUAR – FEBRUAR

Forretter

Svampesuppe med tempereret fisk & jordskok

Braiserede kæber med bær og svampe

Carpaccio af kalv med urter, parmesan & kapers

Hovedretter

Dyrevildt med svampe, bær & sauce

Andebryst med rosenkål, kartoffel & andesauce

Okse spidsbryst med bagte rodfrugter og græskar

Desserter

Dansk æblekompot med “smørkage” & vaniljeis

Chokoladekage med marenges & sorbet

Luftig yoghurt med citron & mandler